Karma & Coaching

KARMA

Múlt, amely nyomot hagy bennünk,
Jövő, melyet tervezgetünk és a
Jelen, amelyet élünk.

Kapcsolataink minősége, viszonyulásaink egysége, cselekedeteink összessége.
Mindenkinek egyedi a története, mindannyian mást veszünk ki az életből. Te mit szeretnél kihozni belőle?

Megvan a lehetőségünk, hogy tudatosan alakítsuk cselekedeteinket, sorsunkat, jövőnket. Mindig választhatunk. Dönthetünk többféleképpen. Az elágazások  más-más útra terelnek, eltérő kalandokhoz vezetnek. Te hova szeretnél megérkezni, kikkel, hogyan, milyen úton és élményekkel?

COACHING

Irányított strukturált beszélgetés, mely egy adott  probléma megoldásához vagy egy jövőbeli cél  megvalósításához segít hozzá.

A coaching szerepe a személyes motiváció és a belső késztetés felébresztése. Fejleszti az önismeretet, erősíti az önbizalmat, hozzájárul egy kiegyensúlyozott, hosszan tartó boldog állapot eléréséhez.

KARMA + COACHING

Ahol találkozik a kelet (áramlás, világosság, akadálymentesség) és a nyugat (pozitív pszichológia, coaching, rendszerszemléletű állítás).

Problémafeltárás, konfliktuselemzés, tudatosság, személyes felelősségvállalás, elfogadás, megnyugvás, egység, belső béke, harmónia.

AZ ALÁBBI TÉMÁKBAN TUDUNK MEGOLDÁST TALÁLNI

Magánéleti nehézségek – Párkapcsolati problémák – Családi konfliktusok – Munkahelyi kihívások

Miben segít a coaching?

Tisztán látni a jelenlegi élethelyzetet, nézőpontot váltani, megtalálni a lehetőségeket és kiválasztani egy ideális jövőképet. Elindulni egy új irányba és tartani a célt.

Mit nyújt a coach?

Biztonságos légkört, ahol bizalmat kapsz, kritika és ítélkezés nélkül. A teljes aktív figyelem pedig hatalmas erőt ad.

Miért könnyebb együtt mint egyedül?

Már az első lépés előrevisz: átgondolod, összeszeded, megfogalmazod, kimondod, összefoglalod a témád. Együtt kitágítjuk a világod és teret adunk a szabadságnak, belső bölcsességnek.

Mivel tud többet egy coaching mint egy baráti beszélgetés?

A barátok sokat segíthetnek, viszont egy baráti beszélgetésben mindig jelen van mindkét fél érdeke, véleménye, vágya és félelme. A coach félreteszi saját meggyőződését és minden pillanatban a kliens értékrendjében, erőforrásaival, (meg)érzéseivel, céljaival dolgozik. Így biztosan megtalálod a te saját álmaidat, utadat, megoldásaidat.

Mit jelent a rendszerállítás?

Ez egy olyan technika, ahol leképezzük, lemodellezzük az élethelyzetet. Egyből átláthatóvá teszi a történetet, a viszonyulásokat, egyensúlytalanságokat, “igazságtalanságokat”, konfliktusokat. Ezt a képet alakítjuk át úgy, hogy harmóniában legyen a te belső békéddel. Miután átdolgozzuk a képet egy működőképes új “rendszert” hozunk létre, amelyben megtalálod a helyed.

Gyere, töltődj fel, engedd el a múltat és lépj be a pillanat teljességébe!