Life coaching

LIFE COACHING (ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS), EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

A coaching egy bizalmas, fejlesztő célú, beszélgetés alapú tevékenység, amelyet eredetileg üzletemberek számára fejlesztettek ki. Mára egyszerűsége, hatékonysága és sokoldalúsága miatt teret hódított a magánéleti szférában is.

A life coaching egészséges emberek, mindennapi kihívásait segít megoldani.

A coaching a problémákon túlmenően mindig a megoldásra fókuszál, így megteremti a fejlődést, teret nyit a változásra, az „újra”. Mindezt empátiával, optimizmussal, bizalommal, hittel felépítve.

 

A kereteken belül a megfelelő szakmai módszerekkel feloldjuk a nehézségeket, esetleges konfliktusokat és ha szükséges, helyükre tesszük a dolgokat. Erőt, hitet és lelkesedést merítünk a továbblépéshez; átértékeljük és megoldjuk a problémának tűnő elakadásokat.

Felmérjük a te személyes értékrended, a vágyaidat pedig konkrét célokká formáljuk. Célorientált szakmai támogatásommal és együttes erőnkkel felépítünk egy megvalósítható akciótervet. Megkeressük a motivációt adó tényezőket, támogatóidat, erőforrásaidat. Kijelöljük a cél felé vezető utat, a könnyen, örömtelien megvalósítható mérföldköveket.

Várlak egy beszélgetésre személyesen, telefonon, messengeren, viberen, whatsappon vagy skype-on!

A személyes találkozót javaslom, ha még nem jártál nálam és fontos számodra a személyes kapcsolat.
A telefonos vagy más multimédiás beszélgetést akkor ajánlom, ha már folyamatban van a coaching folyamatod, feszített az időrended és/vagy előnyben részesíted a kényelmed.

A konzultációkra teljes titoktartás vonatkozik.

Gyere el, pihenj meg és meséld el: mi az álmod, mit szeretnél az élettől, mi hiányzik, mitől lennél boldog.
Ismerd meg jobban értékeidet, képességeidet, motivációdat, így megérted, hogyan tudod megvalósítani önmagad.
Együtt könnyen kiigazodunk a „térképeden” és meglátjuk az utad, valamint a következő lépést.

Ha elhatározod magad, én vállalom, hogy őszinte, odaadó támogatásommal és erőmmel azon leszek, hogy Te jól légy és elérd amire vágysz.