alt

“Nem kaptunk jó életet vagy rossz életet. Életet kaptunk.
Rajtunk áll, hogy jót vagy rosszat hozunk ki belőle.”
– Ward Foley –

ÖNISMERET
KARMA ZEN
COACHING

Köszöntelek Kedves Látogató!

Hogy érzed magad? Mi az, amit keresel? Minek köszönhetem, hogy rátaláltál a honlapomra?
Remélem, megleled a válaszokat kérdéseidre. Emellett boldogan veszem, ha megismerhetlek és személyesen is elmondod, mi járatban vagy.

Mindig is mélyen foglalkoztatott, hogy mitől érezzük jól vagy éppen rosszul magunkat, szerettem volna megérteni a “rendszert” és a “játékszabályokat”. Kb. 20 éves korom óta foglalkozom problémamegoldással (vállalati, szállodai, ügyfélszolgálati területeken), 2012 óta pedig életvezetési tanácsadással (egyéni coachinggal), valamint csoportos önismereti képzésekkel.

 

Szívügyem, hogy ha hozzám fordulsz, javuljon az életminőséged, váljanak kapcsolataid gazdagabbá és szeretettelivé, fizikai környezeted igényessé és munkád örömteli hivatássá.

Mint minden embert, engem is ér(t) számtalan megmérettetés és kerültem komoly döntési helyzetekbe ahhoz, hogy mára egy gyönyörű helyen, az erdő mellet egy csodálatos házban, boldog kapcsolatban élhessek és olyan munkám lehessen, amelyet igazi elhivatottsággal tudok végezni. Ha szeretnéd megismerni a történetem, itt olvashatood…

Az elmúlt években rengeteg sikertörténetnek lehettem tanúja, ezért állítom, hogy mindenki, aki nyitott a változásra és hajlandó tenni érte, elérheti, hogy a számára fontos értékek szerint élhesse életét. A konzultációk során a zen és a coaching együttes szemlélete segít a tisztánlátásban, megnyitja a lehetőségek és a cselekvések szabadságát, amely mi magunkat is felszabadít.

Miért pont coaching?

Az élet legtöbbünket gyakran állít komolyabb kihívások elé, melyekből egyedül csak lassan, nehézkesen tudunk kikeveredni. Amíg magunkban gombolyítjuk szüntelen gondolati folyamatainkat, a probléma, az akadályok és a félelmek kerülnek előtérbe.

A megoldás akkor mutatkozik meg, amint a gondolatokat megengedjük kiáradni, felfedezni, hogy mit is szeretnénk, a helyzetet objektíven szemlélni, értelmezni és a lehetőségekre fókuszálni. Minden egyes pillanat egy új életút megélésének esélye, egy boldogabb, nyugodtabb, sikeresebb élet forrása.

A coaching technikák az önismeretben, az élethelyzettel kapcsolatos tisztánlátásban, valamint a személyes célok kitűzésében, elérésében nyújtanak segítséget. Emellett sokaknál tapasztalom, hogy az információhiány miatt rekednek meg egy-egy helyzetben. Ha te is így érzed, ajánlom számodra az alábbi programokat, melyek 3 életterületünket érintő számos hasznos technikát és a sikerhez szükséges legfőbb tudást tartalmazza. Ezeket a komplett tanfolyamokat 7 év kutatómunkája, felismerései, az összefüggések és azok hátterének vizsgálata eredményeként állítottam össze azért, hogy az esetleges hiányosságok (sötét foltok, félreinformáltság, hibás minták, téves hozzáállás, berögződések, negatív hitrendszerek, rossz tapasztalatok, önbizalom és önismeret hiánya, stb.) ne akadályozzák a te személyes sikeredet.

LIFE COACHING, BUSINESS COACHING, RENDSZERÁLLÍTÁS

A life coaching technikák megoldást nyújtanak a legtöbb magánéleti elakadásra, a business coaching a szakmai kihívásokra, az egyéni rendszerállítás pedig a komplexebb problémákra.

Az első lépés egy orientációs beszélgetés, amely alatt személyre szabottan megtervezzük a te legjobb megoldásodhoz vezető legmegfelelőbb utat.
Bejelentkezés az orientációs beszélgetésre: 
+3620 511 7232; karmacoaching.info@gmail.com

Várlak bizalommal,
Szalay Ancsa
Életminőség Coach

COACHINGOK

LIFE COACHING

Elakadtál a magánéletedben?
Egyedül maradtál az előtted álló kihívásokkal?
Nem érzed, hogy szabad és boldog lennél?

A coaching az egyéni képességekre, szükségletekre, értékrendre alapoz.

Célmegvalósító Coaching: Ha van egy vágyad és szeretnéd minél előbb, minél hatékonyabban elérni.

Problémamegoldó Coaching: Ha belső vagy külső konfliktusaid akadályoznak és keresed a megoldást, a kiutat.

BUSINESS COACHING

Komoly kihívás előtt állsz a munkádban?
Erősítésre szorul az önbizalmad a jelenlegi/leendő poziciódban?
Szeretnéd a vezetői kompetenciáidat fejleszteni?

Több mint 30 éves amerikai tapasztalat, amely a vezetőket segíti business coaching eszközökkel.

Az üzleti életben különösen fontos a tudatos, hatékony, sikeres hozzáállás. Ebben segít a business coaching széleskörű alkalmazása.

EGYÉNI RENDSZERÁLLÍTÁS

Tisztán látásra van szükséged egy bonyolultnak tűnő szituációban?
Szeretnéd körbejárni a témádat, kiszélesíteni a perspektívádat, megérteni a történeted és annak összefüggéseit?
Készen állsz, hogy megváltozzon a viszonyulásod egy konkrét helyzetben?

Az egyéni rendszerállítás modellező technikájával elengedjük a múltat és felvázoljuk az ideális jövőképed. A terv pedig az itt létrehozott erőtér hatására megvalósul.

PROGRAMOK, KURZUSOK:

Válaszd a neked szóló témát!

Jelentkezés és információ: +3620 511 7232; karmacoaching.info@gmail.com