IKIGAI

Ikigai - karrier önismereti program MINDENKINEK LEHET OLYAN MUNKÁJA,
AMIT ŐRÁ SZABTAK ÉS IMÁD.
Kiváncsi vagy, milyen a kurzus?
Tekints bele a bevezető részekbe most
díjmentesen!
Megmutatjuk az utat, hogy megtaláld azt a
tevékenységet, amiben kiteljesedhetsz.
Ezért hoztunk létre az IKIGAI önismereti
programot.

Hiszünk benne, hogy mindenkinek lehet olyan munkája, amelyben kiteljesedhet az élete. Célunk arra inspirálni, hogy azzal foglalkozz ami igazán te vagy.
Boldog, vidám embereket szeretnénk magunk körül, akiknek minden napja örömökben, élményekben gazdag. Akik tudják, mi okoz boldogságot számukra. Akik úgy kelnek fel minden reggel, hogy ez lesz életük egyik legszebb napja és kíváncsian várják, hogy milyen csodát hoz számukra a jövő. Ők azzal foglalkoznak, amit tudatosan választottak és ez ad értelmet az életüknek.

Mi az IKIGAI?

Az IKIGAI [ ejtsd ikigáj ] egy japán módszer, amely választ ad életünk legfontosabb kérdésére, vagyis arra, hogy mire születtünk, hol a helyünk a világban, a közösségben, társadalomban, azaz: mi a létezésünk oka.

Mindenki IKIGAI-a egyedi, mivel az ő életére, értékrendjére, hitrendszerére alapoz. A személyiséget tükrözi, a kiteljesedés kifejeződése.

A program segít megtalálnod a tevékenységet amiben jó vagy, amire a világnak és az embereknek szüksége van. Ez a gyakorlatorientált, informatív, színesen élvezetes, egyszerű felépítésű, hatékony kurzus kikövezi számodra az utat, hogy rátalálj álmaid munkájára.

Kinek hasznos?

Mindenkinek, aki az igaz útját keresi. Emellett kifejezetten ajánljuk azoknak, akik nem érzik jól magukat a munkahelyükön vagy valamit hiányolnak az életükből, de legbelül tudják, hogy többre hivatottak. Egy új tevékenységet keresnek vagy szeretnék jobban megérteni önmagukat, megtalálni helyüket a világban és ezáltal boldogabban élni.

Mit ad a program?

Az online tanfolyam 2 részből áll:

  • 3 alkalmas bevezető rész, amely segít rávilágítani a saját helyzetedre. Olyan gyakorlati technikákat ad, amelyek nagymértékben megkönnyítik hétköznapjaidat és segítséget nyújtanak a kurzus sikeres elvégzéséhez.
  • 6 alkalmas rész, amelyben a számodra ideális hivatást 4 fontos szemszögből vizsgálunk meg. Az IKIGAI 4 fő területét egyesével külön témaként dolgozzuk ki. Megnézzük, hogy mit jelentenek számodra a témakörök és hol jelenik meg az életedben a témára vonatkozó tartalom és minőség. A folyamat közben megismerjük a fő területek metszeteit és szükség szerint kiegészítjük az előző témaköröket. Minden alkalommal jöhetnek új ötletek, melyek tovább szélesítik a lehetőségek tárházát. Engedd szabadjára a fantáziád, szárnyalj!

A program végére létrejön a te személyes IKIGAI-od, feladatod, életcélod. Kikristályosodik, hogy mi hozhat sikert, mely célokért érdemes dolgozni.

A saját személyes IKIGAI-od keresése közben napról napra világosabban fogod látni, hogy merre vezet az életutad. Ismét érezni fogod azt a pezsgést, amire vágysz, és ez rengeteg energiával tölt majd fel.
Az intenzív 6 hét után megszűnnek azok az elakadásaid, amelyek a boldogulásod útjában álltak. Amint rátaláltál az IKIGAI-odra, lelkesen, újult erővel vághatsz bele életed most következő fejezetébe. Utadon segíteni fognak a megtanult technikák, megerősödött önbizalmad és a tisztánlátásod.