Karma & Coaching

zen KARMA & COACHING Ahol találkozik a kelet (áramlás, világosság, akadálymentesség) és a nyugat (pozitív pszichológia, coaching, rendszerszemléletű állítás).
Problémafeltárás, konfliktuselemzés, tudatosság, személyes felelősségvállalás, elfogadás, megnyugvás, egység, belső béke, harmónia.
KARMA Múlt, amely nyomot hagy bennünk, jövő, melyet tervezgetünk és a jelen, amelyet élünk.

Kapcsolataink minősége, viszonyulásaink egysége, cselekedeteink összessége.
Mindenkinek egyedi a története, mindannyian mást veszünk ki az életből. Te mit szeretnél kihozni belőle?

Megvan a lehetőségünk, hogy tudatosan alakítsuk cselekedeteinket, sorsunkat, jövőnket. Mindig választhatunk. Dönthetünk többféleképpen. Az elágazások más-más útra terelnek, eltérő kalandokhoz vezetnek. Te hova szeretnél megérkezni, kikkel, hogyan, milyen úton és élményekkel?
COACHING Irányított strukturált beszélgetés, mely egy adott probléma megoldásához vagy egy jövőbeli cél megvalósításához segít hozzá.

A coaching szerepe a személyes motiváció és a belső késztetés felébresztése. Fejleszti az önismeretet, erősíti az önbizalmat, hozzájárul egy kiegyensúlyozott, hosszan tartó boldog állapot eléréséhez.

Segít tisztán látni a jelenlegi élethelyzetet, nézőpontot váltani, megtalálni a lehetőségeket és kiválasztani egy ideális jövőképet. Elindulni egy új irányba és tartani a célt. Biztonságos légkört, ahol bizalmat kapsz, kritika és ítélkezés nélkül. A teljes aktív figyelem pedig hatalmas erőt ad.

Gyere, töltődj fel, engedd el a múltat és lépj be a pillanat teljességébe!

AZ ALÁBBI TÉMÁKBAN BIZTOSAN TUDUNK MEGOLDÁST TALÁLNI