Karma & Coaching

zen KARMA & COACHING Ahol találkozik a kelet bölcsessége, az áramlás, a világosság és a nyugat praktikus tudása, hatékonysága, a pozitív pszichológia, a rendszerszemléletű megközelítés.
Problémafeltárás, konfliktuselemzés, tudatosság, személyes felelősségvállalás, elfogadás, megnyugvás, egység, belső béke, harmónia.
KARMA Múlt, amely nyomot hagy bennünk, jövő, melyet tervezgetünk és a jelen, amelyet élünk.
Kapcsolataink minősége, viszonyulásaink egysége, cselekedeteink összessége.
Mindenkinek egyedi a története, mindannyiunknak mást jelent az élet. Te mit szeretnél kihozni belőle?

Megvan a lehetőségünk, hogy tudatosan alakítsuk cselekedeteinket, sorsunkat, jövőnket. Mindig választhatunk. Dönthetünk többféleképpen. Az elágazások más-más útra terelnek, eltérő kalandokhoz vezetnek. Te hova szeretnél megérkezni, kikkel, hogyan, milyen úton és élményekkel?
COACHING Irányított strukturált beszélgetés, mely egy adott probléma megoldásához vagy egy jövőbeli cél megvalósításához segít hozzá.

Segít tisztán látni a jelenlegi élethelyzetet, nézőpontot váltani, megtalálni a lehetőségeket és kiválasztani az ideális jövőképet. Elindulni egy új irányba és tartani a célt. Tudatosítva az egyéni értékrendet, az erőforrásokat, a támogatók körét.

A coaching a személyes motivációra épít és hidat alkot a pozitív jövőkép felé. Fejleszti az önismeretet, erősíti az önbizalmat, hozzájárul egy kiegyensúlyozott, hosszan tartó boldog állapot eléréséhez.
Karma Zen Coaching

Gyere, töltődj fel, engedd el a múltat és lépj be a pillanat teljességébe!

LEGGYAKORIBB COACHING TÉMÁINK:

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres.Vissza a programokhoz