IKIGAI-Karrier program

Hiszünk benne, hogy mindenkinek lehet olyan munkája, amelyben kiteljesedhet az élete, karriere. Célunk arra inspirálni, hogy azzal foglalkozz, ami igazán Te vagy.
Boldog, vidám embereket szeretnénk magunk körül, akiknek minden napja örömökben, élményekben gazdag. Akik tudják, mi okoz boldogságot számukra. Akik úgy kelnek fel minden reggel, hogy ez lesz életük egyik legszebb napja, és kíváncsian várják, milyen csodát hoz számukra a jövő. Ők azzal foglalkoznak, amit tudatosan választottak, és ez ad az életüknek értelmet.

Mi az IKIGAI?

Az IKIGAI [ ejtsd ikigáj ] egy japán módszer, amely választ ad életünk legfontosabb kérdésére, vagyis arra, hogy mire születtünk, hol a helyünk a világban, a közösségben, társadalomban, azaz: mi a létezésünk oka.

Mindenki IKIGAI-a egyedi, mivel az ő életére, értékrendjére, hitrendszerére alapoz. A személyiséget tükrözi, a kiteljesedés kifejeződése.

A program segít megtalálnod a tevékenységet, amiben jó vagy, amire a világnak és az embereknek szüksége van. Ez a gyakorlatorientált, informatív, színesen élvezetes, egyszerű felépítésű, hatékony kurzus kikövezi számodra az utat, hogy rátalálj álmaid munkájára.

Karrier önismereti program 4 területe

Kinek hasznos?

Mindenkinek, aki az igaz útját keresi. Kifejezetten ajánljuk Neked, ha nem érzed jól magad a munkahelyeden vagy valamit hiányolsz az életedből és legbelül tudod, hogy többre vagy hivatott. Egy új tevékenységet keresel és szeretnéd jobban megérteni önmagad, megtalálni helyedet a világban és ezáltal boldogabban élni.

Mit ad az ‘ideális karrier’ program?

Az online tanfolyam 2 részből áll:

  • Bevezető mini kurzus, amely segít rávilágítani a saját helyzetedre. Olyan gyakorlati technikákat ad, amelyek nagymértékben megkönnyítik hétköznapjaidat és segítséget nyújtanak a kurzus sikeres elvégzéséhez.
  • 6 alkalmas tanfolyam, amelyben a számodra ideális hivatásra 9 fontos szemszögből közelítünk rá. Az IKIGAI 4 fő területét és metszeteit egyesével külön témaként dolgozzuk ki. Megnézzük, hogy mit jelentenek számodra a témakörök és hol jelenik meg az életedben a témára vonatkozó tartalom és minőség. A folyamat közben megismerjük a további metszeteket, és kiegészítjük az előző témaköröket. Minden alkalommal jöhetnek új ötletek, melyek tovább szélesítik a lehetőségek tárházát. Engedd szabadjára a fantáziád, szárnyalj!

A program végére megmutatkozik a te személyes IKIGAI-od, feladatod, életcélod. Kikristályosodik, hogy mi hozhat sikert, mely célokért érdemes tenni.

A saját személyes IKIGAI-od keresése közben napról napra világosabban fogod látni, hogy merre vezet az életutad. Ismét érezni fogod a lelkesedést, a pezsgést, amit a megnyílt lehetőségek adnak, és ez rengeteg energiával tölt majd fel.
Az intenzív 6 hét után megszűnnek azok az elakadásaid, amelyek a szakmai boldogulásod útjában álltak. Amint rátaláltál az IKIGAI-odra, újult erővel vághatsz bele életed következő fejezetébe. Utadon segíteni fognak a megtanult technikák, megerősödött önbizalmad és a tisztánlátásod.

TEMATIKA

BEVEZETŐ KURZUS

Mit jelent a kiégés? – Hogyan előzhető meg? – A burn out fázisai – Stresszgörbe – Krónikus unalom szindróma – Egyszerű és hatékony motivációs, hatékonysági, koncentrációs, relaxációs technikák az eredményes és harmonikus mindennapokért.

IKIGAI KURZUS

1

Megismerkedünk az IKIGAI jelentésével, szemléletmódjával. Összegyűjtjük a boldogságod, kiegyensúlyozottságod, lelkesedésed megteremtéséhez szükséges “építőkockáidat”.

2

Képességeid, készségeid felfedezése. Megkeressük azokat a tevékenységeket, amelyek szenvedélyt hoznak az életedbe.

3

A pénz jelentősége, hozzá való viszonyulásod. Megnézzük, mi számít értéknek, mire van kereslet. Megvizsgáljuk, hogy mi lehet a piacképes hivatásod.

4

Ráhangolódás emberi és természeti környezetünkre. Feltárjuk azokat a jövedelmező tevékenységeket, amelyek által összhangba kerülhetsz a környezeteddel és a világgal.

5

A “már majdnem” IKIGAI eseteinek elemzése.  A célhivatások rangsorolása, a személyes IKIGAI-od megtalálása.

6

Az életcélod megtalálása.
EXTRÁK
Útravaló

+1

A program zárásaként a biztos siker elérése érdekében lehetőséged van egy konzultációs beszélgetésre. Ekkor átbeszéljük a felmerült kérdéseidet, érzéseidet és az előtted álló utat.

AZ ‘IDEÁLIS KARRIER’ ONLINE PROGRAM ÁRA 79.000 FT.

Tartalmaz:

                  6 hetes online kurzus (hetente 1 téma)

                  feladatlapok

                  1 órás konzultáció (telefon vagy online videóhívás)

      2 EXTRA BÓNUSZ :

                  6 videó Átvezetlek a heti fejezeten. Az aktuális témakört együtt bontjuk ki. Megosztom veled a személyes tapasztalataimat, amelyek biztosan a hasznodra válnak.

                  Hangoskönyv a teljes kurzusról Így az IKIGAI szemlélet biztosan az életed részévé válik. Bárhol, bármikor meghallgathatod, általa feltöltődhetsz.

Tarts velem!

 

 

MEGRENDELEM