IKIGAI-Karrier program

Ikigai - karrier önismereti program MINDENKINEK LEHET OLYAN MUNKÁJA,
AMIT ŐRÁ SZABTAK ÉS IMÁD.
Kiváncsi vagy, milyen a kurzus?
Tekints bele a bevezető részekbe! Most ajándékba adjuk.
Megmutatjuk az utat, hogy megtaláld azt a
tevékenységet, amiben kiteljesedhetsz.
Ezért hoztunk létre az IKIGAI önismereti
programot.

Hiszünk benne, hogy mindenkinek lehet olyan munkája, amelyben kiteljesedhet az élete, karriere. Célunk arra inspirálni, hogy azzal foglalkozz, ami igazán te vagy.
Boldog, vidám embereket szeretnénk magunk körül, akiknek minden napja örömökben, élményekben gazdag. Akik tudják, mi okoz boldogságot számukra. Akik úgy kelnek fel minden reggel, hogy ez lesz életük egyik legszebb napja és kíváncsian várják, hogy milyen csodát hoz számukra a jövő. Ők azzal foglalkoznak, amit tudatosan választottak és ez ad az életüknek értelmet.

Mi az IKIGAI?

Az IKIGAI [ ejtsd ikigáj ] egy japán módszer, amely választ ad életünk legfontosabb kérdésére, vagyis arra, hogy mire születtünk, hol a helyünk a világban, a közösségben, társadalomban, azaz: mi a létezésünk oka.

Mindenki IKIGAI-a egyedi, mivel az ő életére, értékrendjére, hitrendszerére alapoz. A személyiséget tükrözi, a kiteljesedés kifejeződése.

A program segít megtalálnod a tevékenységet, amiben jó vagy, amire a világnak és az embereknek szüksége van. Ez a gyakorlatorientált, informatív, színesen élvezetes, egyszerű felépítésű, hatékony kurzus kikövezi számodra az utat, hogy rátalálj álmaid munkájára.

Karrier önismereti program 4 területe

Kinek hasznos?

Mindenkinek, aki az igaz útját keresi. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik nem érzik jól magukat a munkahelyükön vagy valamit hiányolnak az életükből és legbelül tudják, hogy többre hivatottak. Egy új tevékenységet keresnek vagy szeretnék jobban megérteni önmagukat, megtalálni helyüket a világban és ezáltal boldogabban élni.

Mit ad a karrier program?

Az online tanfolyam 2 részből áll:

  • 3 alkalmas bevezető, amely segít rávilágítani a saját helyzetedre. Olyan gyakorlati technikákat ad, amelyek nagymértékben megkönnyítik hétköznapjaidat és segítséget nyújtanak a kurzus sikeres elvégzéséhez.
  • 6 alkalmas tanfolyam, amelyben a számodra ideális hivatásra 8 fontos szemszögből közelítünk rá. Az IKIGAI 4 fő területét és metszeteit egyesével külön témaként dolgozzuk ki. Megnézzük, hogy mit jelentenek számodra a témakörök és hol jelenik meg az életedben a témára vonatkozó tartalom és minőség. A folyamat közben megismerjük a további metszeteket, és kiegészítjük az előző témaköröket. Minden alkalommal jöhetnek új ötletek, melyek tovább szélesítik a lehetőségek tárházát. Engedd szabadjára a fantáziád, szárnyalj!

A program végére megmutatkozik a te személyes IKIGAI-od, feladatod, életcélod. Kikristályosodik, hogy mi hozhat sikert, mely célokért érdemes dolgozni.

A saját személyes IKIGAI-od keresése közben napról napra világosabban fogod látni, hogy merre vezet az életutad. Ismét érezni fogod a lelkesedést, a pezsgést, amit a megnyílt lehetőségek adnak, és ez rengeteg energiával tölt majd fel.
Az intenzív 6 hét után megszűnnek azok az elakadásaid, amelyek a szakmai boldogulásod útjában álltak. Amint rátaláltál az IKIGAI-odra, újult erővel vághatsz bele életed következő fejezetébe. Utadon segíteni fognak a megtanult technikák, megerősödött önbizalmad és a tisztánlátásod.

BEVEZETŐ RÉSZ TEMATIKA

1

Mi is az a kiégés? Hogyan előzhető meg? A burn out 12 fázisa. Az 5 másodperces szabály. Egy egyszerű és hatékony koncentrációs és relaxációs gyakorlat.

2

A rád ható külső és belső erők vizsgálata. Választási lehetőségeid kereke, konfliktushelyzeteid kezelésére. Miért fontos néha nemet mondani? Hogyan mondjunk nemet?

FŐ RÉSZ TEMATIKA

1

Megismerkedünk az IKIGAI jelentésével,szemléletmódjával. Feldolgozzuk az első fő IKIGAI területet, azt, hogy mit szeretsz csinálni, mi az amit igazán örömmel végzel/végeznél.

2

Kidolgozzuk az IKIGAI 2. fő területét, ahol elsősorban a képességeid kerülnek fókuszba. Megnézzük mi az, amit szenvedélyesen tudsz végezni. 

3

A pénz jelentősége, hozzá való viszonyulásod. Megnézzük mi számít manapság értéknek, mire költenek az emberek! Megvizsgáljuk, hogy mi lehet a te piacképes hivatásod.

4

Mire van szüksége a világnak? Saját környezetünk megismerése. Feltárjuk azokat a tevékenységeket, amelyekkel segíthetsz a környezetednek, a világnak és még jól is jársz vele.

5

Mi a te igazi tehetséged?
A “már majdnem” IKIGAI esetei.  A célhivatások rangsorolása, a személyes IKIGAI-od megtalálása.

6

Az életcélod megtalálása.
EXTRÁK
Útravaló

+1

A program zárásaként a tuti siker elérése érdekében lehetőséged van egy 1,5 órás konzultációs beszélgetésre telefonon vagy online videóhívás keretében. Itt átbeszéljük a felmerült kérdéseidet, érzéseidet, az előtted álló lehetőségeket.

A KARRIER ONLINE PROGRAM ÁRA 64.000 FT.

Tartalmaz:

                  6 hetes online kurzus (hetente 1 anyag)

                  munkafüzet

                  1,5 órás coaching konzultáció (telefon vagy online videóhívás)

      2 EXTRA BÓNUSZ ANYAG:

                  Az energiavámpírok – Hogyan ne veszítsünk energiát? Egy praktikus “kezelési útmutató” a nem kívánt érzelmi és energetikai következmények kiváltó okainak megváltoztatására.

                  A házi oltár – Készítsd el a saját házi oltárodat! Ahova oltár kerül, oda beköltözik a hit, a meghittség, az egység, az elfogadás, a megbékélés, a szeretet.

 

 

MEGRENDELEM

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres.Vissza a programokhoz