Kommunikáció A-Z online tanfolyam

kommunikáció

Miből keletkeznek a konfliktusok?
Miért beszélünk el egymás mellett?
Hogyan fejezhetjük ki eredményesen magunkat?

A leghasznosabb kommunikációs technikák, önismeret és konfliktuskezelés egy helyen. Bombabiztos módszer, amely segítségével megérted önmagad, másokat és a kapcsolataidat.

Az online tanfolyam 6 részből áll, melyek heti rendszerességgel követik egymást.

Az alkalmak között egyéni munka keretében kerül a tanfolyami anyag kidolgozásra.

Mit jelent a KOMMUNIKÁCIÓ A-Z?

A módszer segít átlátni a szitán, megérteni, hogy mi zajlik a kapcsolódásaink hátterében.

Lehet egyértelműen, egyenesen, eredményesen vagy kétértelműen, félreérthetően, sikertelenül kommunikálni. Mire egy konfliktus kialakul, már több ponton elcsúszott az egyenrangú kölcsönös kapcsolódás. Ha tiszta a kiindulóhelyzet, a szándék, a közlési mód, a cselekvés, akkor a végeredmény is világos és kiszámítható lesz.

A KOMMUNIKÁCIÓ A-Z program lépésről lépésre építi fel a sikeres kommunikációs stratégiádat a leghasznosabb kommunikációs módszerekre támaszkodva.

A KOMMUNIKÁCIÓ A-Z nem csupán egy technika, hanem egy sikerorientált hozzáállás, önfelvállalás és önelfogadás. Alapja a nyitottság, őszinteség, bizalom és ítéletmentesség. Ha elfogadjunk igényeinket, felvállaljuk érzelmeinket, vágyainkat, akkor egyenrangú félként kezel a környezetünk és szinte mindig megadja, amit szeretnénk.

A program megtanítja, hogyan tudjuk célirányosan irányítani a kapcsolatainkat, ahelyett, hogy kiszolgáltatottá, elégedetlenné, csalódottá válnánk. Konfliktusok esetén segít megérteni a másik fél álláspontját, és a személyes megbántottság helyett a lehető legjobb megoldásra fókuszálni. Tudatosítja a kommunikációs folyamatot, és teret ad céljaink beteljesülésének. Rámutat kapcsolataink minőségére, értékességére. Segít felismerni a haszontalan, energiarabló, mérgező viszonyulásokat. Fejleszti az empátiás készséget, megtanít kérni, amit sokan nem mernek, nem tudnak.

A program rendkívül gazdag módszerekben, egyszerűen felépített, jól strukturált és módfelett hatásos. A folyamat sikere fókuszáltságot, következetességet, fegyelmezettséget igényel. Cserébe a legádázabb konfliktusos helyzetekre is megoldást nyújt. A tanfolyam célja, hogy az elmélet mellett az empatikus, vezetői szemléletet gyakorlatokkal segítsük beépülni, és az újfajta eredményes kommunikációt megteremteni.

A 6 alkalmas online tanfolyam ára bruttó 79.000 Forint

A tanfolyamot igény szerint lehetőség van egyéni coachinggal kibővíteni.
Ebben az esetben számodra az 5 alkalmas life coaching csomagot ajánlom.
Részletek: itt

Információ és jelentkezés:
+3620 511 7232
info@karmacoaching.hu