Life coaching

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

life coaching

MERÍTS ERŐT ÉS TISZTÁNLÁTÁST

életvezetési tanácsadás
a mindennapi ÉLETHELYZETEK megoldásáÉRT

A KIHÍVÁSOK LEHETŐSÉGEK

RÉSZLETEK

LIFE COACHING (ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS), EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

A coaching egy bizalmas, fejlesztő célú, beszélgetés alapú tevékenység, amelyet eredetileg üzletemberek számára fejlesztettek ki. Mára egyszerűsége, hatékonysága és sokoldalúsága miatt teret hódított a magánéleti szférában is.

A life coaching(életvezetési tanácsadás) egészséges emberek, mindennapi kihívásait segít megoldani.

A coaching a problémákon túlmenően mindig a megoldásra fókuszál, így megteremti a fejlődést, teret nyit a változásra, az „újra”. Mindezt empátiával, optimizmussal, bizalommal, hittel felépítve.

A kereteken belül a megfelelő szakmai módszerekkel feloldjuk a nehézségeket, esetleges konfliktusokat, és ha szükséges, helyükre tesszük a dolgokat. Erőt, hitet és lelkesedést merítünk a továbblépéshez, átértékeljük a körülményeket, a problémának tűnő elakadásokat.

Feltérképezzük a személyes értékrendet, a vágyakat konkrét célokká formáljuk. Célorientált szakmai támogatással és együttes erővel felépítünk egy megvalósítható sikertervet. Megkeressük a motivációt adó tényezőket, támogatókat, erőforrásokat. Kijelöljük a cél felé vezető utat, a könnyen, örömtelien megvalósítható mérföldköveket.

Várunk egy beszélgetésre személyesen, telefonon, messengeren, viberen, whatsappon, google meeten, zoomon vagy skype-on!

A személyes találkozó mellett a hang- és videóalapú coachingok szintén közkedveltek. Hatékonyak, időtakarékosak és ügyfeleink otthonosan, saját kényelmes fotelükből könnyebben, gyorsabban tudnak a folyamatra ráhangolódni és fókuszálni. A konzultációkra teljes titoktartás vonatkozik.

Gyere el hozzánk, pihenj meg, és meséld el, mi az álmod, mit szeretnél az élettől, mi hiányzik, mitől lennél igazán boldog.

Ismerd meg jobban érzéseidet, értékeidet, képességeidet, motivációdat, így megérted, hogyan tudod kifejezni önmagad, megvalósítani álmaidat. Egy külső biztos pont megkönnyíti a tájékozódást, együtt jobban kiigazodunk a „térképeden” és meglátjuk az utat, ami elvezet a következő lépéshez.

A Te elhatározásod és a mi őszinte támogatásunk eljuttat oda, ahova meg szeretnél érkezni.

Life coaching-Életvezetési tanácsadás

Réka

Amikor először elmentem Ancsihoz beszélgetni, nem tudtam, mire számítsak. Hallottam már a coachingról előtte is, bár nem éreztem, hogy komoly problémáim lennének, mégis kíváncsi voltam, milyen is egy ilyen beszélgetés. Már az első alkalommal kiderült, hogy bár látszólag minden rendben van és igazán nagy problémám valóban nincs, mégis sok olyasmire derült fény, amivel érdemes és kell is foglalkoznom az életemben. Például nagy nehézséget okozott beosztani az időmet, fontossági sorrendet felállítani a teendőim között. Úgy érzem, az segített leginkább, hogy Ancsi, mint kívülálló figyelte a szavaimat és teljesen más megvilágításba helyezett olyan mondatokat és helyzeteket, amiket én magamtól nem voltam képes így látni.
És azzal, hogy tükröt tartott elém, már el is indult a folyamat. Felismertem, mi az, amire oda kell figyelnem.
Összességében elmondhatom, hogy nem vártam semmit, mégis nagyon sokat kaptam ezeken a beszélgetéseken. Mindig kicserélődve, friss gondolatokkal, lelkesen távoztam.
És amit kézzelfogható eredménynek tartok, hogy végre sikerült befejeznem a főiskolát, amit már 10 éve halogatok. Ez nagyon nagy öröm számomra és meggyőződésem, hogy a coaching és Ancsi is segített ebben, amit ezúton is nagyon köszönök!

KOVÁCS RÉKA (BUDAPEST)
Slide

Ancsa módszerével az önismeret úgy buggyan ki belőlem, a saját szavaimmal, mintha ez mindig is meglett volna bennem… megtanultam , ha mindig kint van a fókuszom, másokra figyelek, csak egy alárendelt, megalázó szerepet adok saját magamnak az életben, de úgy is lehet léteznem hogy a nap minden percében, az univerzumom középpontjában én magam vagyok. Ez nekem teljesen új látásmód volt ott fent a hegyen és a lelkem végre felszabadult a múltból és elkezdett fantáziálni a szív is….egy csodálatosabb életminőségről…
Köszönöm a tisztán egyenes szavakat.

ÁGI (KŐSZEG / WIEN)
Slide

Életem elég kaotikus időszakában találkoztam Anikóval.
Már az első találkozás mély sebeket szakított fel. Úgy éreztem, csak hagynom kell, hogy ”megmentsen” Önmagamtól. Dióhéjban…már 5 éve otthon két gyermekemmel Gyesen, a nagyszülők távol vidéken, családi halálesetek sora, anyukám betegsége, türelem hiánya gyermekeimmel, és férjemtől való eltávolodás “elsárkányosodásom” miatt…valamint a tudat, hogy hamarosan vissza fogok térni a munka világába…ezek mind megoldandó problémának tűntek.
Anikó segítségével megtanultam prioritást felállítani családi életemben, rálátni a férjem belső világára, kívülről szemlélni hadakozó énemet, és elengedni a stresszt okozó dolgokat.
Köszönet érte!

D. Renáta (Budapest)
Bence

Volt egy problémám, amely egy hozzám közel álló emberhez kapcsolódott. Méghozzá egy elég súlyos probléma, ugyanis sehogy sem találtam rá megoldást. A coachingtól egyáltalán nem azt vártam, hogy megoldódik, inkább csak kíváncsi voltam milyen lesz, és arra gondoltam talán valamelyest segíthet tenni néhány lépést a megoldás felé vezető úton. Azonban óriási meglepetésemre a probléma megszűnt probléma lenni. Csupán egyetlen egy alkalom elegendő volt ahhoz, hogy megtaláljam a kérdésemre a választ és, hogy azt utána a gyakorlatban is alkalmazni tudjam. Eleinte én azt hittem látom az egész helyzetet, pedig csak részletek voltak számomra nyilvánvalók. Az ülés végére pedig már teljesen másképpen tekintettem a dologra. Hirtelen megvolt a megoldás és már tudtam mit kell tennem, mik a helyes lépések. Ezáltal a coaching eredményeit a gyakorlatban is tudtam alkalmazni.
A coachingon megszerzett tudás az életem más területein is hasznosnak bizonyult.
Az ülés után azt tapasztaltam, hogy kitágult a tudatom és már többet értek meg a valóságból, mint ezidáig.
Köszönöm Ancsi, hogy rávezettél a megoldásra, amit kerestem, de ami mindig is bennem volt, és azt, hogy segítettél bölcsebbé válnom!

Bence (Budapest)
Noémi

Ancsi már korábban is említette, hogy life coachinggal foglalkozik, ám hiába próbáltam utánaolvasni, nem igazán értettem, miért és mire is lehet ez a módszer jó. Ám egy társasági, baráti beszélgetés során láttam Ancsát akcióban. Nem coachingolt, épp “csak” beszélgetett. Mégis annyira jól átlátta a helyzetet, és olyan jó, célratörő és meglepő kérdéseket tett fel, ami azonnal rávilágított mi is lehet ez a módszer. Igazán kiváncsivá tett. Mindez éppen akkor történt, amikor több bonyodalomba is futottam az életemben, ezért Ancsi segítségével belefogtunk a dolgok kibogozásába. Az első alkalommal vázolt problémák megoldásával további tíz alkalommal foglalkoztunk. Egyben ez egy teljes nyáron át tartó belső folyamatot is jelentett, mivel egy-egy találkozót követően még napokon át további megoldásokra sikerült rájönni. Ancsa lenyűgözően nyitott légkört teremtett mindehhez, és így már a harmadik alkalomtól fogva 100%-os bizalommal fordultam hozzá bármely problémával, érzéssel kapcsolatban is. Azóta sokkal könnyebben oldom meg a problémákat, és nagyobb türelemmel fordulok a körülöttem élőkhöz is. Magabiztosabb lettem, és a magánéletem is letisztultabb, boldogabb lett. Igazán megnyugtató érzés, hogy Ancsától ilyen jó eszköztárat kaptam mindehhez. Köszönöm Ancsa!

Noémi (Budapest)

Rólunk mondták

Slide

CSOMAGAJÁNLATAINK

INDULÓ

15 . 000 FT

check 1+1 alkalom
check 1 x 60 perc személyes vagy online találkozó
check1 x 30 perc telefonos utánkövetés
checkKisebb elakadás gyors megoldása
check Bizonytalanságok tisztázása
check Célkitűzés és visszatekintés

MEGRENDELEM
KEDVENC

KOMPLEX

70 . 000 FT

check 5+1 alkalom
check5 x 60 perc személyes vagy online találkozó
check1 x 30 perc telefonos utánkövetés
checkHetente 1 találkozó
check Komplex tervek, célok megvalósítása
check Extra technikák
check Jövőkép kialakítása
check Sikerélmények hétről-hétre

MEGRENDELEM

PRÉMIUM

130 . 000 FT

check 10+1 alkalom
check10 x 60 perc személyes vagy online találkozó
check1 x 30 perc telefonos utánkövetés
checkTöbb életterület kezelése
checkKomplex tervek, célok megvalósítása
check Extra technikák, vezetői eszközök
check Rugalmas találkozók
check Sikerélmények hétről-hétre
check Hosszú távú jövőkép kialakítása
check Telefonos kapcsolattartás

MEGRENDELEM

Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy számodra melyik a legideálisabb csomagunk, javasoljuk az INDULÓ csomagunkat, amely keretében közösen átbeszéljük a számodra legjobb megoldást és elindulunk a változás útján.
Fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
phone +3620 511 7232 | +3620 981 5558
alternate_email info@karmacoaching.hu | karma.karmacoaching@gmail.com

Áraink bruttó árak és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Valamint tartalmaznak minden szükséges eszközt, szakmai anyagot. Minden szolgáltatásunkra 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
24 órán belüli lemondás (vagy meg nem jelenés) esetén rendelkezésre állási díjat számítunk fel, mely a szolgáltatás árának 50%-a. A következő alkalommal csak abban az esetben tudjunk bejelentkezésed fogadni, ha a korábbi rendelkezésre állási díj rendezésre került. Köszönjük az együttműködésed.
Ha mi mondjuk le az időpontot 24 órán belül, a következő alkalmad féláron lesz.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres.Vissza a programokhoz