Life coaching

LIFE COACHING (ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS), EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

A coaching egy bizalmas, fejlesztő célú, beszélgetés alapú tevékenység, amelyet eredetileg üzletemberek számára fejlesztettek ki. Mára egyszerűsége, hatékonysága és sokoldalúsága miatt teret hódított a magánéleti szférában is.

A life coaching(életvezetési tanácsadás) egészséges emberek, mindennapi kihívásait segít megoldani.

A coaching a problémákon túlmenően mindig a megoldásra fókuszál, így megteremti a fejlődést, teret nyit a változásra, az „újra”. Mindezt empátiával, optimizmussal, bizalommal, hittel felépítve.

A kereteken belül a megfelelő szakmai módszerekkel feloldjuk a nehézségeket, esetleges konfliktusokat, és ha szükséges, helyükre tesszük a dolgokat. Erőt, hitet és lelkesedést merítünk a továbblépéshez, átértékeljük a körülményeket, a problémának tűnő elakadásokat.

Feltérképezzük a személyes értékrendet, a vágyakat konkrét célokká formáljuk. Célorientált szakmai támogatással és együttes erővel felépítünk egy megvalósítható sikertervet. Megkeressük a motivációt adó tényezőket, támogatókat, erőforrásokat. Kijelöljük a cél felé vezető utat, a könnyen, örömtelien megvalósítható mérföldköveket.

Várunk egy beszélgetésre személyesen, telefonon, messengeren, viberen, whatsappon, google meeten, zoomon vagy skype-on!

A személyes találkozó mellett a hang- és videóalapú coachingok szintén közkedveltek. Hatékonyak, időtakarékosak és ügyfeleink otthonosan, saját kényelmes fotelükből könnyebben, gyorsabban tudnak a folyamatra ráhangolódni és fókuszálni. A konzultációkra teljes titoktartás vonatkozik.

Gyere el hozzánk, pihenj meg, és meséld el, mi az álmod, mit szeretnél az élettől, mi hiányzik, mitől lennél igazán boldog.

Ismerd meg jobban érzéseidet, értékeidet, képességeidet, motivációdat, így megérted, hogyan tudod kifejezni önmagad, megvalósítani álmaidat. Egy külső biztos pont megkönnyíti a tájékozódást, együtt jobban kiigazodunk a „térképeden” és meglátjuk az utat, ami elvezet a következő lépéshez.

A Te elhatározásod és a mi őszinte támogatásunk eljuttat oda, ahova meg szeretnél érkezni.

Life coaching-Életvezetési tanácsadás