ONE LOVE

LEGYEN A TE KAPCSOLATOD IS OLYAN,
MINT A FILMEKBEN!
Egyszerű, coaching alapú, világos program, amely segítségével végre megtalálhatod a harmóniát és beteljesülhet életedben a szerelem.
NE KÉSLEKEDJ, KÉRD A PROGRAM ELSŐ RÉSZÉT MOST DÍJMENTESEN!
ONE LOVE PÁRKACSOLATI ÖNISMERETI PROGRAM

A ONE LOVE PROGRAMRÓL

A „ONE LOVE” modul a SZERELEM-PÁRKAPCSOLAT területére és a női/férfi minőségek beteljesítésére fókuszál. Tulajdonképpen egy önfejlesztő módszer, amely különböző szempontok alapján veszi szemügyre ezt az életterületet.

Segítségével választ kapunk arra a kérdésünkre, hogy miként, milyen eszközökkel tudunk jól funkcionálni egy szerelmi kapcsolatban úgy, hogy ne sérüljenek szükségleteink, vágyaink, értékrendünk.

Egy sikeres párkapcsolat kulcsa az önismeret. Az aki tisztán lát jó döntéseket tud hozni, olyan döntéseket, melyek téged, a párodat, ezáltal a kapcsolatotokat is előre mozdítja a közös utatokon.

Sokan azt gondolják, hogy elég ha meghatározom magamnak, hogy számora milyen az ideális partner, és ha találok valakit akiben ez mind megvan, akkor a boldogság garantált. Sajnos ez nem így van, ez csak a kezdő, de nagyon fontos lépés a sikerhez.

Egy kapcsolatra készülni kell! Ha felkészülsz mindenre, akkor nem érhetnem váratlan események. Ebben segít neked ez a program.

Akár van már párkapcsolatod, akár keresésben vagy, hasznos lesz megértened saját folyamataidat, végiggondolni vágyaidat, lehetőségeidet, erőforrásaidat.

TEMATIKA

A program egy 7 modulból álló online képzést és egy záró coaching alkalmat tartalmaz. A sikeres párkapcsolat legfontosabb szegmeseit fogjuk megfejteni a múltadra, a jelenedre és legfőképpen a jövődre fókuszálva.
A programban való részvétel folyamán egyre tudatosabbá válsz eddigi  szerepedben a férfi-női kapcsolódásban, tisztán fogod látni mintáidat,  hitrendszeredet. Feloldjuk azokat a szükségtelen kötődéseket, programokat, amelyek boldogságod útjában állnak.

Eredményként pozitív változás várható a mindennapjaidban, életed egyéb területein is, önértékelésedben, ezen felül életminőséged javulásában.

Csupán őszinteségre, nyitottságra, együttműködésre és kitartásra lesz szükséged.

1 Körülmények, elakadások, hitrendszer, minták, ismétlődések

 

2 Vágy, álomkép, küldetés

 

3 Személyiség, önelfogadás, erősségek, képességek, értékrend

 

4 Célok, motiváció, támogatók, erőforrások, női és férfi minőség

 

5 Tervezés, akció-fázis, mérföld-kövek

 

6 Praktikák

 

7 Eredmények, megerősítések, útravaló

 

A ONE LOVE program ára: bruttó 64 000 Forint.
Az ár tartalmaz minden szükséges eszközt, szakmai anyagot.

Jelentkezés és információ:
+3620 511 7232
karma.karmacoaching@gmail.com