ONE LOVE

Elkerül a szerencse a szerelemben? Eddigi sérüléseid még mindig kísérnek? Boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágysz?


Akkor ez a program neked készült!

ONE LOVE

Hiszünk a párkapcsolat erejében. A kiegyensúlyozott, harmónikus párkapcsolat magabiztosságot, biztonságérzetet, örömteli életet eredményez.

A boldogság tervezhető, megvalósítható. A kapcsolatok sikere több, mint szerencse dolga.

Engedd el a félelmeidet, határozd meg a párkapcsolati értékrended, hozd egyensúlyba az elvárásaidat azzal, amit nyújtasz és teremtsd meg tudatosan a boldogságot!

A ONE LOVE program a szerelem-párkapcsolat területére és a női-férfi minőségek beteljesítésére fókuszál. Tulajdonképpen egy önfejlesztő módszer, amely különböző szempontok alapján veszi szemügyre és tervezi meg ezen életterület kibontakozását.

A program megadja a válaszokat arra a kérdésre, hogy mitől, miként, milyen eszközökkel tudunk jól funkcionálni egy szerelmi kapcsolatban úgy, hogy beteljesüljenek szükségleteink, vágyaink, értékrendünk.

Sokan gondolják, hogy elég megfogalmazni, milyen az ideális társ, rátalálni és a boldogság garantált. Azonban hiába az ideális partner, ha a viszonyulásaink, kapcsolati mintáink, felesleges elvárásaink, félelmeink veszik át az irányítást.

Minden jó kapcsolat alapja a tisztelet és a bizalom. Ha felszabadulunk a múlt sérüléseitől, akkor létrejön a bizalom. Ha tisztába kerülünk határainkkal, igényeinkkel, akkor fel tudjuk vállalni önmagunkat. Ezért a kulcs az önismeret a sikeres párkapcsolathoz is. Aki tisztán látja önmagát, társát és a kapcsolatot egyaránt, helyes döntéseket tud hozni. Olyan döntéseket, melyek mindkét felet és a párkapcsolatot is előre mozdítják. A párkapcsolat egy értékes kincs, amire érdemes felkészülni, megadni neki a teret, amit kíván.

Akár van már párkapcsolatod, akár keresésben vagy, hasznos lesz megértened saját folyamataidat, végiggondolni vágyaidat, lehetőségeidet, erőforrásaidat. Ebben segít neked ez a program.

TEMATIKA

A program egy 7 részből álló online képzést tartalmaz.

A részvétel folyamán egyre tudatosabbá válsz a férfi-női kapcsolódásaidban, átlátod a lehetőségeidet, felfedezed személyes vonzerődet.

Lezárjuk, elengedjük a múltat, megbékélünk a jelennel és megfogalmazzuk a célodat. Tisztán fogod látni a mintáidat, a hitrendszeredet. Feloldjuk azokat a szükségtelen kötődéseket, önkorlátozó programokat, amelyek eddig a boldogságod útjában álltak. Ettől nyitottabbá és elérhetőbbé válsz.

Meghatározzuk a személyes boldogságképletedet. Erőforrásaid segítségével akciótervet készítünk, amitől ismét a legjobb formádba kerülsz. Kisugárzásod, hangulatod, megnyilvánulásaid, döntéseid, tetteid pedig megalapozzák a boldog jövőképed.

Eredményként pozitív változás várható a mindennapjaidban, életed egyéb területein is, önértékelésedben, ezen felül életminőséged javulásában.

A sikerhez őszinteségre, nyitottságra, együttműködésre és kitartásra lesz szükséged.

1 Körülmények, elakadások, hitrendszer, minták, ismétlődések

 

2 Vágy, álomkép, küldetés

 

3 Személyiség, önelfogadás, erősségek, képességek, értékrend

 

4 Célok, motiváció, támogatók, erőforrások, női és férfi minőség

 

5 Tervezés, akció-fázis, mérföld-kövek

 

6 Praktikák

 

7 Eredmények, megerősítések, útravaló

 

A ONE LOVE program ára: bruttó 79.000 Forint.
Az ár tartalmaz minden szükséges eszközt, szakmai anyagot.

Jelentkezés és információ:
+3620 511 7232
info@karmacoaching.hu

Ancsa fotó