Vision Board és Vision Book

Következő Workshop:
Esemény jelenleg nincs tervben.

Amennyiben mindenképpen szeretnél egy táblát vagy könyvet készíteni,
keress meg minket, egyéni alkalom keretében személyre szabottan segítünk eszközökkel, instrukciókkal ellátni, valamint elkészíteni a boardodat/bookodat.

A VISION BOARD (vágytábla) készítés egy olyan technika, mely segítségével átléphetjük a korlátainkat és megálmodhatjuk a céljaink felé vezető utat.

A hangsúlyt kizárólag a képekre, azok hangulatára, színvilágára, tartalmára helyezzük. A képeket mindenki maga választja intuitív módon, üzenete személyesen neki szól, őt érinti. A tábla akkor készül el, ha minden kép egy harmónikus egységgé rendeződik és készítője úgy érzi, minden szerepel rajta, amire akkor és a következő időszakában szüksége lehet. A vision board min. fél-egy évig tölti fel energiával készítőjét és segíti hozzá álmai, céljai megvalósításához.

Azért imádjuk a módszert, mert a végeredmény egy személyre szabott ajándék önmagunktól önmagunknak, ráadásul szinte varázslatként működik.

VISION BOARD

Mi a célod?
Ki vagy most, és kivé szeretnél válni?
Mire van szükséged a változáshoz?
Mi az, ami feltölt?

Életképek a jövőből, útmutatás az ideális jövő felé, rengeteg boldog életérzés = Vision Board

A vision board a vágyaidat hozza felszínre, általa ráébredsz, mi tesz boldoggá, megérted érzéseidet, és megtanulsz kiállni mellettük.

A VISION BOOK (vágykönyv) a vision book kibővített változata. Életterületenként készítjük el az ideális jövőképet, melyekből egy személyes fotóalbumhoz hasonló könyv lesz.

A módszer alkalmas vízió, arculat meghatározásához (magán és üzleti céllal), a különböző életterületek letisztázásához. Erősíti az önismeretet, önbizalmat, tisztán látást ad.

A folyamat 6 alkalmas, a 6 életterület egyénileg választható, variálható többek között a következőkből: párkapcsolat, család, gyerekek, emberi kapcsolatok, barátok, egészség, sport, karrier, anyagiak, önmegvalósítás – személyes fejlődés, spititualitás, fizikai környezet…

VISION BOOK

Hogy képzeled a jövőd?
Mutasd meg életképek formájában!
Álmodj, tervezz, ragassz!

Részletes jövőkép, kidolgozott vízió, tudatos megvalósítás = Vision Book

A vision book a tudatos jövőtervezés eszköze.
Találd meg céljaid és rendezd őket képek formájában életterületenként egy albumba!

VÁLASZD A NEKED SZÓLÓ TÉMÁT

A “Vision Board” workshop (1 alkalom) ára: Bt 10 000 Ft
A teljes “Vision Book” workshop-sorozat (6 alkalom) ára: Bt 64 000 Ft, amely tartalmazza a Vision Book albumot.

Információ és jelentkezés: +3620 511 7232; karma.karmacoaching@gmail.com